COSTA BLANCA

een BODY
STRESS RELEASE-consult

Body Stress Release zet een proces in het lichaam in gang van spanning loslaten en herstellen. Standaard wordt begonnen met 3 releases en wel op dag 1, dag 4 en dag 11.

Bij het eerste consult is er een intakegesprek, gevolgd door een release. De practitioner stelt vragen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de gezondheidstoestand van de cliënt. De vragen hebben betrekking op de medische geschiedenis, zoals ongelukken, valpartijen, botbreuken en eventuele operaties die de cliënt heeft ondergaan. Ook kan worden gevraagd naar oorzaken van body stress met een chemische of emotionele aard. Tevens geeft de practitioner uitleg over de samenhang tussen de vastgezette spanning en de ontstane klachten, de mogelijke effecten van de release en de beste manier om het proces te ondersteunen.
Tijdens de release is de cliënt geheel gekleed en houdt tevens zijn schoenen aan.
De BSR-practitioner maakt gebruik van een speciale bank om de release te doen. De cliënt gaat licht voorover leunend op de voetenplank staan, waarna de bank langzaam horizontaal gekanteld wordt. Hierna begint de release.

afspraak maken

Of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Vul de uitkomst van de rekensom in het witte vlakje naast de “VERSTUUR” knop in.
Dit is om spam te voorkomen

2 + 13 =

Vul de uitkomst van de rekensom in het witte vlakje naast de “VERSTUUR” knop in.
Dit is om spam te voorkomen